Rafturi suspendate din stejar din lemn 3 buc

999,00 RON
cu TVA Livrare in 4 saptamani - Plata in Avans
Cantitate
Disponibil La Comanda

Rafturi de perete minimaliste din lemn

Chiar dacă amenajați un interior în stil scandinav, care ar trebui să aibă un design minimalist și o cantitate redusă de decorațiuni, merită să oferiți un spațiu expozițional pentru decorațiunile sau suvenirurile preferate. Acestea pot fi rame cu fotografii ale celor dragi, cărți la care îți place să te întorci sau flori. Acesta din urmă vă va permite să amenajați camera și să o faceți mai confortabilă.

 

Calitate Garantată

 

Livrare oriunde in tară

 

Retur in 14 zile


Credit module tbi bank 3.3.5

260.29 Lei x 4 rate

Rafturi de perete din stejar pentru sufragerie

Camera de zi sau sufrageria este cea mai reprezentativă parte a interiorului dumneavoastrăCu siguranță vrei să arate impecabil. De aceea, rafturile din lemn Gialo sunt perfecte pentru sufragerie  oferindu-vă un spațiu de afișare elegant pentru decorațiuni și suveniruri. Cu toate acestea, puteți merge mai departe și le puteți pune în dormitorul de deasupra patului sau în birou chiar deasupra biroului. Designul minimalist și grija pentru cea mai înaltă calitate a manoperei vor face ca rafturile să fie un plus extraordinar, mai ales în interiorul scandinav sau industrial.

Rafturile au 30 cm înălțime și 45 cm lățime pentru primul. Al doilea are 25cm înălțime și 40cm lățime, în timp ce al treilea are 20cm înălțime și 35cm lățime. Fiecare dintre ele are o adâncime de 20 cm.

Îngrijirea mobilierului din lemn

Dacă doriți ca mobilierul din lemn de stejar să vă servească mult timp și să se bucure de frumusețea sa, aveți grijă de îngrijirea adecvată. În primul rând, renunțați la bureții aspri și la agenții chimici de curățare. Este suficientă o cârpă umedă și moale. De asemenea, nu expuneți rafturile la razele UV directe. Lemnul solid este supus proceselor de îmbătrânire care fac ca  nodurile să fie mai vizibile în timp. Acest fenomen este însă complet natural.

2SGIA09

Referinte specifice

Foarte mulţumit

Am decis să achiziţionăm aceste rafturi doar că doream ca finisajul să fie lac transparent mat (în loc de ulei). Domnul de le vânzări a fost foarte amabil, s-a interesat şi comanda a fost plasată. S-a respectat termenul de livrare iar când am primit pachetul am fost plăcut surprins: ambalat profesionist şi cu grijă (inclusiv sistemul de prindere). Corpurile sunt atent finisate, iar lemnul ales este stejar de calitate. Sunt foarte frumoase iar noi mulţumiţi.

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: