Masa din lemn de stejar set de 2 buc

977,00 RON
cu TVA Livrare aprox 4 saptamani
Cantitate
Disponibil La Comanda

Un set de mese din lemn de stejar pentru sufragerie

Aranjați o cameră de zi și căutați o masă de cafea practică? Ești un fan al minimalismului și al aranjamentelor în stil scandinav? Apreciați designul original și soluțiile interesante care atrag privirea și, în același timp, sunt extrem de practice? Dacă răspunsul dvs. la întrebările de mai sus este da, asigurați-vă că continuați să citiți. Un set de două mese din stejar pentru camera de zi din colecția Gialo va fi o propunere perfectă pentru interiorul dumneavoastră.

 

Calitate Garantată

 

Livrare oriunde in tară

 

Retur in 14 zile

Mese din stejar în stil scandinav sau industrial

Fiecare masă de lemn pentru camera de zi Gialo este caracterizată printr-un design economic, fără decorațiuni excesive și grijă pentru cea mai înaltă calitate a lucrării. Mobilierul este extrem de estetic și practic în același timp. Aceste caracteristici le fac să se încadreze perfect în principiile stilului scandinav. Designul colecției Gialo face ca mobilierul din lemn  să fie potrivit și pentru mansardele ușor industriale.

Inelele și nodurile din lemn sunt vizibile în mod clar pe suprafața mobilierului, prezența cărora face ca fiecare obiect să fie complet unic. În ciuda producției în serie, nu există două exemplare similare. 

Dimensiunile meselor sunt 35cm înălțime, 45cm lățime și 45cm adâncime pentru masa mai mare. Masa mica are 33cm înălțime. Lățimea sa este de 35 cm și adâncimea de 40 cm.

Un material nobil - lemnul de stejar, din care sunt fabricate mesele Gialo, este un material extrem de durabil și rezistent. Datorită proprietăților sale, se bucură de o popularitate nemărginită în rândul clienților. Materialul solid conferă structurii mobilierului stabilitate și previne legănarea. În plus, stejarul face ca mesele făcute din el pentru sufragerie să capete un caracter excepțional de nobil.

Cum să îngrijești lemnul solid

Dacă doriți ca mobilierul din stejar să vă decoreze interiorul pentru o lungă perioadă de timp, aveți grijă de îngrijirea adecvată - folosiți doar o cârpă umedă și moale pentru curățare. Așezați mobilierul pe o suprafață uniformă, departe de dispozitivele de încălzire. De asemenea, nu le expuneți la razele UV directe. Lemnul solid este supus proceselor de îmbătrânire. Drept urmare, structura lemnului devine mai vizibilă în timp. Acest fenomen este însă complet natural.

2SGIA05

Referinte specifice

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: