Comoda TV din lemn de stejar cu metal- Camini

2.250,00 RON
cu TVA Livrare aprox 4 saptamani
Cantitate

Comoda TV pentru camera de zi din lemn de stejar cu metal

Sertarul TV solid este o piesă de mobilier care nu poate lipsi în nicio cameră de zi. Revenind acasă după muncă, sunteți fericiți să vă relaxați urmărind un film interesant sau un nou episod din serialul dvs. preferat.  În cadrul colecției Camini veți găsi o comoda TV masivă care vă va oferi suficient spațiu.

 

Calitate Garantată

 

Livrare oriunde in tară

 

Retur in 14 zile

Rafturi spațioase- Sertarul TV Camini este echipat cu două rafturi spațioase, unde puteți stoca o colecție de filme, muzică sau documente. Sunt amplasate pe ambele părți ale comodei. În partea centrală a mobilierului există două rafturi deschise. Decorează mobilierul și, în plus, rolul lor este de a stoca un DVD player sau alte echipamente.

Combinație originală de materiale - dulap TV Camini este confecționat din stejar solid, ceea ce garantează durabilitatea și aspectul nobil al mobilierului. Materialul natural cald a fost spart cu elemente metalice. Ele aduc un pic de contrast și însuflețesc întregul. În plus, metalul este un material care subliniază stilul industrial al mobilierului.

Comoda TV din stejar în stil industrial

Designul discret și decorațiunile economice fac ca mobilierul să dobândească un caracter minimalist. Acest lucru evidențiază, de asemenea, lipsa mânerelor tradiționale care au fost înlocuite de soluția inițială. O caracteristică distinctivă a sertarului TV Camini este de asemenea clar conturată, margini puternice. Mobilierul este masiv și mare, ceea ce îl face ideal pentru mansarde spațioase în stil industrial. Dimensiunile sale sunt 150 cm lățime, 52 cm înălțime și 55 cm adâncime.

Lemnul este păstrat într-o nuanță naturală. Aceasta la rândul său face ca suprafața  și nodurile să fie clar vizibile. Datorită acestui fapt, fiecare piese de mobilier câștigă un caracter unic.

Cum să vă îngrijiți corespunzător mobilierul din lemn

Lemnul solid este un material nobil, dar pentru a te bucura de frumusețea sa pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să te îngrijorezi de îngrijirea corespunzătoare. Utilizați o cârpă moale umedă pentru curățare. Așezați sertarul TV departe de aparatele de încălzire. De asemenea, nu-l expuneți la razele UV directe. În timp, lemnul de stejar suferă procese naturale de îmbătrânire. Drept urmare, structura lemnului devine mai vizibilă. Cu toate acestea, acest lucru este complet normal.

2SCAM07

Fisa tehnica

Material
stejar cu metal
Dimensiune
lungime 150 cm x latime 55 cm x inaltime 52 cm

Referinte specifice

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: