Scaun alb Belluno din lemn de fag 22

450,00 RON
cu TVA Livrare aprox 4 saptamani
Cantitate

Scaunele Belluno sunt confecționate din lemn de fag solid Ele sunt luminoase si în același timp foarte durabile. Scaunul este situat la o înălțime de 45cm, este înălțimea optimă, ceea ce asigură confortul utilizării zilnice a mobilierului. De asemenea, curbura corectă și înălțimea spătarului reprezintă o garanție a mușchilor spate relaxați chiar și la sesiunile foarte lungi.

 

Calitate Garantată

 

Livrare oriunde in tară

 

Retur in 14 zile

Scaunul nostru din colecția Belluno Elegante a fost echipat cu un spătar solid și confortabil. Plăcile delicate îndoite arată foarte elegant.

LEMN NATURAL - de mult timp a fost cunoscut faptul că mobilierul din lemn este cea mai bună alegere. De aceea, scaunele noastre au fost făcute din lemn natural de fag.Picioarele au fost, de asemenea, făcute din lemn de fag, datorită căreia acesta este un întreg coerent.

Scaunul Belluno Elegante a fost acoperit cu vopsea albă într-o nuanță de alb cald RAL9010Scaunele sunt realizate din lemn de fag , vopsite cu vopsea albă de apă, cu o culoare cremă delicată. Un alb ușor spart ușor oferă o odihnă ochilor și armonizează interiorul.

Scaunele din colecția Belluno Elegante sunt disponibile în trei variante de culori - alb, alb cu sezutul de stejar auriu și alb cu sezutul de culoare nuc.

Tapiteria este disponibila in culorile din fotografii.

KT22/M

Fisa tehnica

Material
lemn de fag
Culoare
alb ral 9010
Dimensiune
93 cm inaltime x 43 cm latime x 44 cm adancime
Opacitate
85%

Referinte specifice

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: