Birou elegant alb Belluno din lemn de pin

2.650,00 RON
cu TVA Livrare 1-2 zile
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Dacă ați visat întotdeauna un birou funcțional , biroul Belluno alb este solutia ideala! Finisat cu grijă, cu cele mai bune materiale de calitate și cu detalii rafinate.  Biroul Belluno Elegant

Blatul din lemn - o masă largă, realizată în întregime din lemn de pin finlandez, nu este doar o decorație deosebită a mobilierului, ci creează și locul necesar pentru lucru;a fost acoperit cu vopsea albă într-o nuanță albă caldă RAL9010.

Biroul se monteaza la perete, NU are spate! 

 

Calitate Garantată

 

Livrare oriunde in tară

 

Retur in 14 zile


Credit module tbi bank 3.3.5

156.25 Lei x 24 rate

Biroul de lemn este fabricat în întregime din lemn de pin finlandez , ale cărui proprietăți sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume Biroul are două sertare și dulapuri simetrice cu un raft. Întregul este conectat cu un blat de 5 cm grosime, decorat cu o cornișă. În plus, pentru a întări structura din spate, există o grindă transversală care unește elementele verticale ale biroului. Ansamblul face ca piesa de mobilier să fie extrem de stabilă și va oferi confort în timpul orelor lungi de lucru, de studiu și de petrecere a timpului liber. Birou este decorat cu mânere  în culoarea argintului vechi.

Sertarele au ghidaje cu un diapozitiv silențios

Datorită utilizării materialelor naturale, biroul alb este supus procesului de îmbătrânire naturală a lemnului. Atunci când curatati mobilierul din lemn de culoare albă, merită menționat sa nu utilizați cârpe dure și detergenți de bucătărie în acest scop - pot provoca deteriorarea sau decolorarea suprafeței. Cel mai bine este să folosiți o cârpă umedă moale. Nu se recomandă afișarea mobilierului pentru raze ultraviolete directe și pentru montarea în apropierea instalațiilor de încălzire.

Mobilierul este livrat în pachete cu instrucțiuni și accesorii pentru auto-asamblare.

pl023b
2 Produse

Fisa tehnica

Material
lemn de pin finlandez
Culoare
Alb
Dimensiune
77 cm/inaltime/ x 155 cm/latime x 53 cm/adancime
Manere
argintiu antic

Referinte specifice

Foarte frumos, dar greu de montat

Biroul este fix ca în imagini, arată într-un mare fel, nu am nimic de reproșat din punct de vedere calitativ. Dar nu știu ce a băut/fumat persoana care a creat schița de montare, că aș fi avut și eu nevoie. Oameni buni, mi-a luat 5 ore(!!!) să pun câteva bucăți de lemn una peste alta, pentru o chestie care trebuia să fie relativ simplă (la prima vedere). N-am văzut în viața mea instrucțiuni mai întortocheate, tot le-am prins și le-am desprins de mi-a venit rău. Nu îți zice nicăieri pe ce parte prinzi balamalele, care parte a plăcii vine pe interior și care pe exterior, care muchii și îmbinări vin în partea din față și care merg spate, etc. Totul e vag, în miniatură, ba de jos, ba din lateral, ba din față, de le întorci pe toate părțile și tot nu-ți dai seama cum vin prinse și cu ce. Aveam intenția să mai cumpăr și un dulap în dormitor din aceeași gamă, dar dacă pentru un amărât de birou mi-a luat atât de mult timp montajul, nici nu vreau să-mi închipui la un corp mai voluminos cum o să fie. Mă gândesc serios să renunț la idee.

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: