Comoda Toscana din lemn masiv de pin

1.850,00 RON
cu TVA Livrare in 4 saptamani - Plata in Avans
Cantitate
Disponibil La Comanda

ComodaToscana este o compoziție de lemn de pin de înaltă calitate și stil clasic. Elementele decorative, sub formă de tăietori și fitinguri, permit interiorului să fie elegant și elegant.  Din lemn masiv de lemn finit cu un lac natural de apă natural face ca aceasta piesa de mobilier să aibă o suprafață plăcută la atingere și să arate elegant. Elementele din lemn masiv ofera stabilitatea și durabilitatea mobilierului. 

 

Calitate Garantată

 

Livrare oriunde in tară

 

Retur in 14 zile


Credit module tbi bank 3.3.5

473.48 Lei x 4 rate

Cum să ne ocupăm de lucrurile noastre? Unde trebuie să fie aranjate toate aceste comori? 
Fiecare dintre noi a pus aceste întrebări de mai multe ori. Soluția problemei nu este doar simplă, ci și foarte frumoasa.

Vă prezentăm Comoda din seriaToscana .

Mobilierul este realizat din lemn de pin solid de cea mai înaltă calitate . Pieptul sertarelor este o completare perfectă a colecției din Toscana și se potrivește stilistic cu paturile din lemn din această serie. Datorită utilizării a trei sertare, vestiarul nu este doar foarte spațios și funcțional, ci are un aspect original. Este o piesă de mobilier, ale cărei avantaje nu pot fi supraestimate, iar lista de aplicații este foarte lungă. Sertarul se va potrivi perfect dormitorului, holului sau camerei pentru copii. Comoda din seria Toscana este alegerea perfecta pentru clientii care apreciaza stilul natural si eleganta.

Toate elementele dresserului, cu excepția fundului sertarului și a spatelui (placa MDF), sunt realizate din lemn de pin solid.

Mobilier de pin Toscana este livrat în ambalaje cu instrucțiuni și accesorii pentru auto-asamblare.

Mobilierul este realizat din lemn de pin și se supune proceselor de îmbătrânire naturală. Intretinerea merita atentie, să nu se folosească pentru aceasta pânză aspră și detergenți de bucătărie - se pot deteriora sau decolora suprafața.

Nu se recomandă afișarea mobilierului pentru raze ultraviolete directe și pentru montarea în apropierea instalațiilor de încălzire.

pl2049

Fisa tehnica

Material
lemn masiv de pin
Culoare
rustic
Dimensiune
83 cm /inaltime x 107 cm/lungime x 41 cm/ adancime

Referinte specifice

Mobila de calitate

am comandat un dormitor din aceasta gama si sunt f multumit, calitate si aspect deosebit.

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: