Dulap alb 3 usi Belluno din lemn de pin

4.950,00 RON
cu TVA Livrare aprox 4 saptamani
Cantitate

Vrei să găsești un dulap , care va fi, de asemenea, o decorare a interiorului și o piesă practică de mobilier, care conține multe lucruri. Știm , de aceea vă oferim un excelent dulap de pin Belluno in 3 usi realizat din lemn de pin finlandez . Acesta a fost conceput pentru a vă satisface toate nevoile, astfel încât nu numai să vă ascundeți hainele preferate în el, ci și să va priviți în oglinda frumoasă situată pe ușa din mijloc a dulapului. Nu ezitați - alegeți o piesă de mobilier frumoasă, funcțională și de cea mai bună calitate!

 

Calitate Garantată

 

Livrare oriunde in tară

 

Retur in 14 zile

Acest dulap ca și alte piese de mobilier alb , din colecția de Belluno este terminat în partea de sus cu o coroana de grosime  5 cm, ceea ce îi conferă un caracter și farmec.

Dulapul din lemn a fost vopsit într-o nuanță caldă de culoare albă , care accentuează frumusețea sa și luminează încăperea, fără a împovăra chiar optic camera mică.  O oglindă a fost montată pe aripa centrală pentru a facilita schimbarea dulapului și pentru a reflecta lumina, dând camerei o strălucire.

Centrul dulapului a fost proiectat pentru a vă satisface cel mai bine nevoile. In interiorul dulapului se afla un raft solid și o bară de haine intr-o parte, iar in cealalta parte  se află patru rafturi . Există, de asemenea, un sertar util în partea de jos.

Dulapul alb din lemn cu 3 uși din pin finlandez este o completare perfectă a altor piese de mobilier Belluno Elegante. Se potrivește de asemenea cu alte colecții.

pl012b

Fisa tehnica

Material
lemn pin masiv
Culoare
alb
Dimensiune
190 cm/inaltime x 156 cm/latime x 65 cm/adancime
Opacitate
85%
Material spate
placa MDF
Manere
argintiu antic

Referinte specifice

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: